KESKUSTELUT > RISTIKOT > HUOMIO SANASEPPOJEN JÄSENET!!!!

7244. Huomio Sanaseppojen jäsenet!!!!

Tuomo Sajaniemi27.12.2012 klo 00:29
Sanaseppojen nettisivut ovat uudistumassa. Yhdistystä esittelevään kohtaan tarvitsisimme yhdistyksen jäseniltä avustuksena pieniä tarinoita joissa kerrotaan millaisia ihmisiä Sanaseppoihin kuuluu ja mitä yhdistys antaa.
Sana on vapaa, mutta jutussa voisit kertoa sellaisia asioita kuten taustatietoa itsestäsi (ikä, ammatti, asuinpaikka, perhesuhteet jne), kuinka kauan olet kuulunut Sanaseppoihin, millainen ratkoja olet, miten tulit jäseneksi, miten koet Sanaseppojen toiminnan, oletko osallistunut kesäpäiville tai muihin tapahtumiin jne. sekä mitä haluaisit sanoa nettisivuillemme löytäneelle joka ehkä olisi kiinnostunut liittymään.
Nettitoimitus käy tekstit läpi ja tekee tarvittavia korjauksia ja lyhennyksiä, joten älä arkaile lähettää tekstiä vaikket ammattikirjoittaja olisi. Ranskalaiset viivatkin käyvät! Toimitus muokkaa tekstin joka julkaistaan vasta kun olet antanut sille hyväksynnän.
Ei ole väliä oletko ihan uusi jäsen tai vanha konkari. Hallituksen porukka ja aktiivitoimijat ovat muutenkin nettisivuilla esillä, joten tähän haemme nimenomaan ihan tavallisten sanaseppojen mielipiteitä.
Mielellään julkaisemme tekstit nimen ja kuvan kera, mutta voit esiintyä myös etunimellä ja sukunimen ensimmäisellä kirjaimella, miten sovitaan.
Älä laita tekstiäsi tähän säikeeseen vaan lähetä se osoitteeseen myynti@verkkovirtuoosi.fi, se tulee suoraan minulle. Samasta osoitteesta voit kysyä myös lisätietoja.
Sivujen teko alkaa olla loppusuoralla joten toivon nopeitakin vastauksia, mutta jos luet tätä vasta vuoden 2013 puolella niin ei hätää koska tekstejä otetaan vastaan toistaiseksi!
2. +30.12.2012 klo 07:13
+
3. +2.1.2013 klo 15:40
+
4. +28.3.2013 klo 12:53
+
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *