KESKUSTELUT > MUUT AIHEET > LIITETIEDOSTO EI AUKEA

2842. Liitetiedosto ei aukea

ö15.8.2006 klo 08:54
En löytänyt säiettä, jossa on keskusteltu tietokoneongelmista, joten joudun avaamaan uuden.

Ongelmani on, että saan joskus sähköpostiviestejä, joiden liitetiedostoja en pysty avaamaan. Esim. juuri tuli viesti, jonka liitteenä on WPD-tiedosto. Sen verran pystyin selvittämään, että kyseessä lienee Word Perfect-ohjelmalla tehty tiedosto.

Onko tähän ongelmaan mitään yleistä ratkaisua, vai pitääkö hankkia kaikki mahdolliset ohjelmat, joilla voisin avata kaikki tiedostot?
2. Jukkis15.8.2006 klo 19:36
No ekana tulisi mieleen, että kerro niille ihmeellisä tiedostoja lähetteleville, että et pysty heidän liitteitään avaamaan, että voisko sen asian saada vaikka ihan siinä viestissä selväkielisenä.

Mutta jos esim. olet semmoisessa työssä, että nöyränä vaan pitää vastaanottaa mitä kummallisimpia liitetiedostoja, niin eihän siinä tosiaan ole muuta keinoa kuin hankkia koneelle ohjelmat, joilla ne liitteet aukeaa.

WPD-tiedoston kyllä pitäis aueta Microsoft Wordilla ja OpenOfficella.
3. Tsööts15.8.2006 klo 20:08
Kaverini huolsi koneeni, huoltoraportti on mielenkiintoista luettavaa:

"Asiakkaan asentamat homoeroottiset linkit ja ohjelmat poistettu. Poistettu myös lukuisia koneeseen pesiytyneitä haitta-, väijyntä-, vakoilu- yms. ohjelmia. Päivitetty käyttöjärjestelmä. Ad-Awarea ei poistettu, koska se on toimiva ilmainen ohjelma jolla voi poistaa noita haitallisia ohjelmanhärpäkkeitä. Kaverina tällä on SpyBot, joka sekin löytyy koneesta nykyään. Loitsuttu ja messuttu paremman sadon ja vesisateen toivossa."

Kaikkeen sitä kykeneekin...
4. ö15.8.2006 klo 20:37
Jukkis> Niinpäs aukesikin Wordilla kymmenennellä yrittämällä. Vika saattoi olla siinä, että tiedostonimessä oli ajatusviiva. Kun poistin sen, niin jo vot!
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *