ARTIKKELIT > PELIKAANIEN VIRHEPALVELU
↶ Takaisin Artikkeleihin

Pelikaanien virhepalvelu

Virhepalvelun uusi osoite on pelikaaniristikot.fi/asiakaspalvelu/virhepalvelu.

Ristikossa on virhe! Jos näin on käynyt, se harmittaa niin tekijöitä kuin ratkojiakin. Pelikaaneissa havaitut virheet voi nyt käydä tsekkaamassa netissä.

Sanaristikot.netissä keskustellaan paljon ristikoiden virheistä, mutta jos jossakin säikeessä on kerrottu sellaisesta, sitä ei ole helppo kaiken keskustelun seasta löytää. Ajan myötä säie myös katoaa etäämmälle etusivusta.

Näin onkin viimein tajuttu, että on fiksua koota kaikki virheet yhteen paikkaan, josta kuka tahansa voi milloin vain käydä katsomassa senhetkisen tilanteen. Tällainen osoite on www.sanaris.fi/pelikaani. Aloitus tehtiin nopeasti eikä systeemiä ole vielä ehditty viimeistellä.

Sieltä voi näin alkuun käydä toteamassa, että Punaisessa Pelikaanissa 2/2011 sivulla 20 ovat piilosanapohjat vaihtaneet paikkaa. Lehdessä ovat siis kaikki elementit, kunhan ratkoja ymmärtää vain ratkoa alemmat vihjeet ylempään ruudukkoon ja päinvastoin.

Mustan, Passelin ja Krypto Pelikaanin kakkosnumeroissa ei ole vielä havaittu mitään mainittavia virheitä. Niinpä niistä ei löydy mitään mainintoja. Sen sijaan Punaisen kolmosnumerossa oli inhottava virhe, jossa sivun 32 käärmeessä sanat eivät mene vastakkain oikealla tavalla.

Kuten sanottua, virhepalveluun on tulossa ajan kanssa paljon parannuksia.

↶ Takaisin Artikkeleihin