ARTIKKELIT > PIILOSANA SM 2014 ALKAA VIIMEIN 17.10.
↶ Takaisin Artikkeleihin

Piilosana SM 2014 alkaa viimein 17.10.Se mitä Hannes ja Pirjo Tiira panivat alulle Rauman Kuuskajaskarissa, saa nyt reilut 10 vuotta myöhemmin arvoisensa piristysruiskeen, 40-vuotisjuhlavuoden huipentumana.

Yhteistyössä Sanaristikkoseura Sanaseppojen kanssa SK järjestää tänä syksynä ensimmäisen valtakunnallisen Piilosana SM:n. Karsintatehtävä julkaistaan SK:n nettiversiossa sekä lehden numerossa 42, joka ilmestyy 17.10. Sen löytää myös osoitteesta sanasepot.fi. Yli sata parasta pääsee kisaamaan mestaruudesta tilaísuuteen, joka järjestetään Otavamedian tiloissa Helsingissä 17.11. klo 14-19.

Piilosana sM 2014:n suojelijoina toimivat Riitta Uosukainen ja Karri Miettinen alias Paleface. Kilpailupiilosanojen laatijoiksi Sanaseppojen hallitus kutsui Erkki Vuokilan ja Pertti Oskalan. Kilpailun tuomaristossa on laatijoiden lisäksi Sanaseppojen puheenjohtaja Jari Haapa-aho ja toimitsemisesta pitää huolen Sanaseppojen talkooväki. Kolmena viimeisenä vuotena on SM:n voittanut Jyrki Hentunen, joka nyt siis saa vastaansa aiempaa isommat ja tarkemmin valikoidun kilpailijajoukon.

Sanasepoilla ja allekirjoittaneella on tällä hetkellä kovasti vipinää, sillä kun Piilosana SM saadaan selväksi, alkavat välittömästi Ristikko SM 2015:n valmistelut Ilta-Sanomien kanssa.

Erkki Vuokila

↶ Takaisin Artikkeleihin