ARTIKKELIT > WWW.SANARISTIKOT.NET AVATTU
↶ Takaisin Artikkeleihin

www.sanaristikot.net avattu

Pitkään valmisteltu ja viime viikkoina ratkojien keskuudessa jo kovasti odotettu ristikkoväen oma portaali on nyt avattu. Palvelun takana on helsinkiläinen Sanaris Oy, jota vetää yli 30-vuotisen taipaleen ristikkoalalla taittanut Erkki Vuokila.

Sivut pyrkivät tarjoamaan vaihtoehdon kynällä ratkomiseen. Päivitystä tehdään päivittäin (eiköhän se liene sanan alkuperäinen tarkoitus, joka monella nettisivulla tuntuu unohtuneen!), joten ristikoiden määrä tulee jo kevään aikana nousemaan melkoiseksi. Joka arkipäivä saatte ratkottavaksenne pääkaupunkiseudulla ilmestyvän ilmaisjakelulehden, Uutislehti 100:n, pienen helpohkon ristikon. Monet muutkin ristikot ovat aivan tuoreita. Niiden vastapainoksi arkistoon ilmestyy myös valikoituja vanhempia tehtäviä. Tehtävien monipuolisuuskin lisääntyy määrän mukana. Haluamme olla epäkaupallinen ja puolueeton foorumi. Toivotamme kaikki tervetulleiksi myös keskustelupalstalle, jossa Eki tulee vakituisesti vierailemaan ja antamaan omia kommenttejaan. Myös muita laatijavieraita on odotettavissa.

Ratkontaohjelma on siis supisuomalaista tekoa ja se on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman miellyttäväksi käyttäjälle. Olemme kierrelleet eri maiden sivuilla ja tähdänneet koko ajan parempaan sovellukseen kuin missään muualla. Toivottavasti olemme onnistuneet.

Rakentakaamme tästä yhdessä ristikkoväen todellinen aarreaitta.

↶ Takaisin Artikkeleihin