ARTIKKELIT > FORSSAN SYYSSYMPOSIUMI
↶ Takaisin Artikkeleihin

Forssan syyssymposiumi

Onkohan tässä kyseessä Antti Skytän peräänkuuluttama kurkottaminen? Kuvassa viime vuonna Forssassa ainakin Timppa, Maiju, ++juh, Pekka ja Eki Jo lähes perinteinen Sanaseppojen syyssymposiumi järjestetään Forssassa 22.10.

Symposiumi syntyi muutama vuosi sitten ajatuksesta, että sadan kilometrin säteellä Forssasta on runsaasti Sanaseppojen paikalliskerhoja, ja ensimmäinen kokoontuminen pidettiin arki-iltana. Silloin todettiin, että ilta on lyhyt ja siitä viisastuneena on siirretty tilaisuus viikonlopulle.

Näissä tapahtumissa on yleensä ollut parikymmentä henkeä ja ohjelma on ollut melko vapaamuotoinen. Useimmille lienee tärkeintä tuttujen ja vieraidenkin Sanaseppojen tapaaminen. Kuten muissakin Sanaseppojen tilaisuuksissa on huomattu, yhteinen teema löytyy melko nopeasti.

Tapahtuma tänä vuonna järjestetään 22.10. klo 14.00 alkaen. Meille on varattu kabinetti klo 22.00 saakka Hotelli Pumpulienkelissä. Tämä paikka löytyy Forssan Torikeskuksesta (Hämeentie 7), aivan Forssan keskustasta, linja-autoasemalle on muutama sata metriä matkaa. Parkkeeraus onnistuu hotellin alakerrassa.

Yöpyminenkin onnistuu haluttaessa, voit kysyä majoitusta numerosta 03-41531, huoneiden vuoro-kausihinnat ovat 70-80€.

Toivomme saavamme kokoon mukavan joukon sanoista kiinnostuneita ihmisiä, Sanaseppojen jäsenyys ei ole pääsyvaatimus. Omat hengentuotteet ovat toivottu lisä varsin vapaamuotoiseen ohjelmaan.

Aiheesta on ilmoitus Sanasepossa 3/05, mutta koska ajankohta on jo näinkin lähellä, otetaan asia esille tälläkin sivustolla, jossa näyttää kävijöitä riittävän.

Tervetuloa viihtymään sanavalmiissa seurassa!

↶ Takaisin Artikkeleihin