ARTIKKELIT > VÄLKKY-RISTIKKOARKISTO AVATTU
↶ Takaisin Artikkeleihin

Välkky-ristikkoarkisto avattu

Tähän asti ovat sanaristikot.netin nettiristikot olleet Java-pohjaisia, mutta nyt on niiden rinnalle tuotu myös Flash-tekniikkaan perustuvat ristikot, meidän kesken tästedes Välkky-ristikot.

Välkky-ratkontaohjelman käyttö on lähes samanlaista kuin Java-ohjelmankin, mutta eräät toiminnot on pystytty tekemään käyttäjäystävällisemmiksi ja näyttävämmiksi. Flash-tekniikan avulla on mahdollista tallettaa keskeneräinen ratkaisu yhdellä klikkauksella sekä jälkikäteen hakea kyseinen pohja omalta koneelta loppuun vietäväksi. Ristikon printtaus onnistuu parhaiten painamalla hiiren oikeaa näppäintä ja valitsemalla aukeavasta valikosta "Print ...".

Jos selaimestasi puuttuu Flash Player -plugin, hae se täältä.

Etusivun linkki "Ristikkoarkisto" vie nyt suoraan Välkky-ristikkoarkistoon. Voit kuitenkin edelleen käyttää myös vanhaa Java-sovelmaa, johon pääset Välkky-arkistossa olevalla linkillä "Vanhaan Java-ristikkoarkistoon (jossa kaikki samat ristikot)" ja myös tästä. Java-arkistossa on myös linkki takaisin Välkky-arkistoon. Java- ja Välkky-arkistot ovat toiminnoiltaan täysin identtiset. Kaikki ristikot löytyvät molemmista arkistoista.

Myös etusivun "Uusimmat ristikot" vie nyt Välkky-ristikoihin. Jos haluat ratkoa uusimpia ristikoita edelleen Javalla, mene Java-arkistoon kuten edellä, älä koske hakuehtoihin ja klikkaa "Hae". Haetut ristikot näkyvät uutuusjärjestyksessä.

Vaikka vanha Java-toteutuskin on edelleen käytössä, suosittelemme siirtymistä Välkyn käyttäjäksi. Ratkonta-ohjelman uudet kommervenkit tehdään Välkky-puolelle, puhumattakaan tulevista ihmeellisistä viritelmistämme!

Kommentit ja hyvän joulun toivotukset osoitteeseen toimitus@sanaristikot.net.

↶ Takaisin Artikkeleihin