ARTIKKELIT > EVVK 2022 JA KIRJAMESSUT
↶ Takaisin Artikkeleihin

EVVK 2022 ja kirjamessut

Erkki Vuokilan vuosikirja EVVK 2022 on jo ilmestynyt kirjakauppoihin. Pian se tulee myös lehtipisteisiin. Helsingin kirjamessuillekin 28.–31.10. sitä voi tulla tutkimaan.

Eki itsekin on vuoden koronatauon jälkeen messuilla juttelemassa messuvieraiden kanssa kirjasta ja ristikoista ynnä muusta. Paikkana on luonnollisesti EVVK:n kustantajan Teoksen osasto 6c70. Toki hän on tuolla osastolla myös kolmessa haastattelussa, lauantaina klo 10.30 ja 12.00 sekä sunnuntaina 12.30.

Eki on paikalla joka päivä ja sopivissa tilanteissa voi tehdä kävijöille henkilökohtaisia ristikoita. Tietenkin hän antaa myös kirjoihin signeerauksia ja henkilökohtaisen ristikon voi pyytää myös lahjakirjan saajalle sen väliin sujautettavaksi.

EVVK 2022 sisältää jo kolmatta kertaa yli 200 sivua, neljä sivua ajankohtaista pohdittavaa vuoden jokaiselle viikolle. Seitsemän päivän jaksolle on kalenteri, hönötys, kuvaristikko, krypto sekä yksi sivu vielä muuta ratkottavaa per viikko. Siihen mahtuu mm. 30 piilosanaa. Tehtävien taso on pääosin kohtuullinen eli kirja sopii kaikille ristikkofaneille.

Eki ja Hannele Jyrkkä
Ekiä vuonna 2019 haastattelemassa Teoksen tiedotuspäällikkö Hannele Jyrkkä.

↶ Takaisin Artikkeleihin