ARTIKKELIT > EVVK – EHKÄ VOISI VÄHÄN KIINNOSTAAKIN
↶ Takaisin Artikkeleihin

EVVK – ehkä voisi vähän kiinnostaakin

Kirjan kansi: EVVK – Erkki Vuokilan vuosikirja 2020

Useimmille ei liene enää uutinen, että täksi jouluksi on ilmestynyt ensimmäinen Erkki Vuokilan vuosikirja. Kyseessä ei ole kooste vuoden ristikoista vaan yli 200 sivua täysin uusia tehtäviä. Eivätkä ne ole mitä tahansa tehtäviä vaan juuri tuolle viikolle suunniteltuja vaihtelevia tehtäviä. Kirjan julkaisija on laatukustantamo Teos ja se on tehty yhteistyössä Sanaris Oy:n kanssa. Kuvittajana on Heli Kärkkäinen, mutta mukana on mm. Teuvo Salmisen karikatyyreja ja useiden ihmisten ottamia valokuvia.

Osa kirjan hankkineista on toki käynyt soitellen sotaan eli ratkomaan ensi vuodelle tehtyjä ristikkoja, kryptoja, piilosanoja ja muita jänniä spesialiteetteja. Mutta yhä useampi on ilmoittanut todella aikovansa ratkoa niiden oikeiden viikkojen aikana. Tästä on jopa kehitteillä yhteistyöhanke, jossa tunnettu ristikkoihminen testaa viikon ristikot ja niistä voidaan keskustella viikon mentyä. Kaikki asiaan paneutuneet saavat halutessaan äänensä kuuluville. Palaamme asiaan vuodenvaihteessa.

Kirjasta löytyy maistiaisia viikolta 1: ristikko, krypto ja piilosana.

Voit ratkoa nämä siis netissäkin. Helsingin kirjamessuilla julkaistu kilpatehtävä taas löytyy printattavana kuukauden erikoisena täältä.

Kirjaa saa toki kirjakaupoista ja eräistä marketeista, mutta päätimme ottaa sitä myyntiin myös Sanaris Oy:n toimistolle osoitteessa Sturenkatu 31 C, 00550 Helsinki. Se sijaitsee Vallilassa aivan Mäkelänkadun risteyksen lähellä. Tunnistat sen katutason ikkunassa olevista Sanarisin ja Pelikaani-ristikoiden logoista. Voit myös soittaa 0400-505055 kyselläksesi tarkemmin. Myymme sitä nyt tarjoushintaan 23 euroa. Jos haluat kirjan postitse suoran kotiin, postimaksu on 6,40 euroa, mutta voit pyytää mukaan tilaajalahjana haluamasi Pelikaani-ristikkolehden.

↶ Takaisin Artikkeleihin