ARTIKKELIT > CHAT-OSIO ON NYT AVATTU!
↶ Takaisin Artikkeleihin

Chat-osio on nyt avattu!

Chat on juttelupalsta, jossa ajatuksia voi vaihtaa paljon nopeammassa tempossa kuin keskustelupalstalla. Ruudun vasemmasta laidassa näet uuden linkin: "Chat". Sen perässä on suluissa julkisessa huoneessa tällä hetkellä olevien chattaajien lukumäärä. Hyppäät sekaan helposti: Klikkaa Chat-sanaa jolloin pääset sisäänkirjautumiseen. Anna haluamasi käyttäjätunnus ja klikkaa "MENE CHATTIIN".

Olet nyt kaikille avoimessa "julkisessa huoneessa", jossa yleinen jutustelu tapahtuu. Kirjoita viesti ja paina Enteriä tai klikkaa "Lähetä"-nappulaa ja viestisi näkyy muille juttelijoille. Viestit päivitetään näytölle automaattisesti, ÄLÄ paina selaimesi "Päivitä"-nappulaa äläkä F5-näppäintä. Löydät hymiöt ja viesteissä annettavat erikoiskomennot "APUA"-napin takaa. Näitä voi käyttää myös klikkaamalla hymiötä tai komentoa suoraan Apua-ikkunasta. Kun haluat lopettaa, klikkaa "POISTU"-nappulaa. ÄLÄ paina selaimesi "Edellinen" nappulaa.

"Kanta-asiakkaiden" kannattaa rekisteröityä, koska silloin muut eivät voi esiintyä heidän tunnuksellaan. Rekisteröityneet käyttäjät voivat mennä myös yksityishuoneisiin. Suosittelemme lämpimästi tutustumista chatin käyttöohjeisiin, jotka löytyvät sisäänkirjautumisruudun oikeasta reunasta.

Chat-osio aloittaa sivustollamme ns. toisen vaiheen. Siihen sisältyy toinen toistaan suuruudenhullumpia ideoita, joiden toteutukseen tarvitaan myös reaaliaikaista kanssakäymistä. Tämän johdosta tarvitsemme juuri Sinun apuasi chatin testaajana. Ole siis hyvä ja kokeile chattia ja kerro epäjohdonmukaisuuksista tai kehu jos aihetta on.

Lisäksi tarvitsemme apuasi myös chat-sanan suomentamiseen mahdollisimman sanaseppomaisesti, jotta se on tarpeeksi selvästi erotettavissa jo entuudestaan tutusta keskustelustamme. Parhaalle ehdotukselle on luvassa ainutlaatuinen sanaristikot.net-tuoteperheen palkinto. Nimi- ja parannusehdotukset voi lähettää osoitteeseen toimitus@sanaristikot.net

↶ Takaisin Artikkeleihin